Verstegen Elektro | Bureau
Verstegen Elektro is uw partner voor elektrotechnisch advies, ontwerp en uitvoering.
Elektricien, vorstenbosch, 0413, elektro, verlichting, domotica, stallenbouw, bureau, elektra, elektro, Verstegen, beveiliging, industrie, shop, magazijn, storing, elektriciteit, utiliteitsbouw, industrie, woningbouw, huisinstallatie, totaal, oplossing
13561
page-template-default,page,page-id-13561,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Bureau

Slimme engineers

We zitten vaak reeds in de ontwerpfase aan tafel met de aannemer, investeerder, architect of particulier om mee te denken over de elektrotechnische aspecten binnen hun project.

 

Vervolgens worden we natuurlijk ook ingeschakeld om de installatie daadwerkelijk te realiseren. Want daar waar we in de voorbereidende fase altijd het hoogst haalbare kwaliteitsniveau nastreven, zijn we zelf het beste in staat om de plannen op het hoogste niveau uit te voeren.

 

Binnen iedere opdracht werken we volgens de volgende vier stappen:

 • Inventarisatie vraagstuk(ken)

  Iedere opdracht begint met een kennismaking met u, uw eventueel betrokken bouwpartners en het vastleggen van uw vraagstuk(ken).

 • Ontwerp & engineering

  Binnen ons bureau maken we de plannen voor uw vraagstukken op maat. Uw plannen worden uitgewerkt door ervaren engineers.

 • Uitvoering & procesbewaking

  Naast een doordacht plan behoort ook de uitvoering met budget- en procesbewaking tot de mogelijkheden.

 • Oplevering & nazorg

  Na iedere oplevering zijn wij ook inzetbaar voor het onderhoud van uw installatie. Bij storingen bieden wij een 24-uurs servicedienst!