Verstegen Elektro | Over ons
Slimme elektrotechnische oplossingen
Verstegen elektro elektricien bureau maatwerk shop magazijn vorstenbosch 0413
19080
page-template-default,page,page-id-19080,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Over ons

ONS BEDRIJF

Verstegen Elektro is een familiebedrijf, in 1969 is ons bedrijf opgericht door Christ en Joke Verstegen. In 2018 heeft Rens Verstegen de leiding van ons bedrijf overgenomen.

Vanuit Vorstenbosch staan wij met 25 medewerkers elke dag voor u klaar, zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren.

Wij zijn actief in de utiliteitsbouw, industrie, woningbouw en agrarische sector. Ook voor een kleine klus of storing kunt u bij ons terecht.

Wij helpen u graag bij al uw vragen, ook helpen we u bij de aanleg en het onderhoud van uw installaties.

UTILITEITSBOUW EN INDUSTRIE

In de utiliteitsbouw en industrie zijn wij actief bij de (ver)bouw van winkel-, kantoor- en bedrijfshallen, theaters, gemeenschapshuizen en sporthallen.

 

Een indruk van de activiteiten …
Over de hele linie werken we samen met uiteenlopende opdrachtgevers zoals architecten, projectontwikkelaars, aannemers, gemeentes, midden- en kleinbedrijven. Zij schakelen ons in voor opdrachten zoals het installeren van de elektrotechnische infrastructuur, verlichting, audio-installaties, gebouwbeheersystemen, inbraakinstallaties, brandmeldsystemen, noodverlichtingsplannen, tijds- en aanwezigheidscontroles, computerbekabeling en besturingssystemen.

 

Planproces
We zitten vaak reeds in de ontwerpfase aan tafel met de aannemer, investeerder of architect om mee te denken over de elektrotechnische aspecten in de utiliteitsbouw. Vervolgens worden we natuurlijk ook ingeschakeld om de installatie daadwerkelijk te realiseren. Want daar waar we in de voorbereidende fase altijd het hoogst haalbare kwaliteitsniveau nastreven, zijn we zelf het beste in staat om de plannen op het hoogste niveau uit te voeren.

WONINGBOUW

In de loop der jaren hebben we veel ervaring opgedaan in de particuliere en projectmatige woningbouw. U kunt bij ons terecht voor al het reguliere elektrotechnische werk .

 

In de particuliere woningbouw ligt de nadruk op het creëren van sfeer, woongenot en duurzaamheid. Wij maken onszelf sterk in het realiseren van een comfortabele woonomgeving, dit middels een uitgekiend verlichtingsplan en voorzieningen als  gebouwautomatisering, beveiliging en zonnepanelen.

STALLENBOUW

In het algemene streven naar topkwaliteit kiest Verstegen altijd voor de beste systemen die een minimum aan onderhoud vragen en continuïteit garanderen.

 

Agrarische sector

Dankzij onze jarenlange ervaring in de agrarische sector en de daaruit voortvloeiende expertise zijn we een volwaardig partner voor onze opdrachtgevers. We gaan graag samen met u het traject in om een goed functionerende stal te bouwen. Uiteraard kijken we daarbij eerst naar de wettelijke bepalingen ten aanzien van de ventilatie-, verlichting-, mest- en alarmsystemen. Uiteindelijk is een optimale klimaatbeheersing van essentieel belang voor het welzijn van de ondergebrachte dieren. Vervolgens ontwikkelen we een plan op basis van uw wensen, doelstellingen en mogelijkheden.

 

Adviseur & Uitvoerder

Wij kunnen het volledige traject perfect voor u verzorgen, maar u kunt ons ook alleen inschakelen voor de daadwerkelijke uitvoering van uw plannen. Daarbij kunt u denken aan werkzaamheden als het plaatsen van de ventilatie en het koppelen van deze systemen met de verwarming , het aansluiten van het alarm, het realiseren van dakdoorvoeren op de stallen, het ophangen van de verlichting en uiteraard het plaatsen van de automatische voedercomputers met procesbesturing.

MAGAZIJN

Binnen onze diensten bieden we ook de verkoop aan van producten binnen ons eigen magazijn aan de achterzijde van het bedrijfspand. Met meer dan 10.000 artikelen uit voorraad leverbaar kunnen wij u veelal direct van dienst zijn.

SERVICE

24-uurs servicedienst
Om u echt op alle fronten optimaal van dienst te zijn, biedt wij u de zekerheid en het gemak van een goed geoutilleerde 24-uurs servicedienst. Vanzelfsprekend bemand door goed opgeleide technici, die middels cursussen en trainingen volledig geïnformeerd zijn over de nieuwste ontwikkeling en technieken. Op die manier bent u ervan verzekerd dat u efficient en effectief wordt geholpen.
Onze uitstekende organisatiegraad, is een garantie dat u na melding van een probleem binnen afzienbare tijd een storingstechnicus kunt verwachten.